Lene Henriksen richtte in 2017 het Noorse modemerk One & Other op. Haar spannende reis begon aan het aanrecht in haar eigen huis in Oslo.

 

Haar ruime ervaring in de mode-industrie heeft heel veel bijgedragen aan de vormgeving van het merk. Lene’s achtergrond als kleermaker voor herenkleding heeft veel invloed gehad op het comfort en de silhouetten van het merk en versterkt de Scandinavische methode van het ontwerp.

 

Met de One and Other kan de individuele drager zijn eigen unieke expressie creëren. De collecties zijn minimalistisch gemaakt, in een monochroom kleurenpalet en met veel aandacht voor verheven details

 

De sterke invloeden van het Scandinavische klimaat zijn terug te zien in hun collecties. Een manier om Scandinavische eenvoud en hedendaagse vrouwelijkheid te omarmen.

 

Tegenwoordig is One & Other uitgegroeid tot een internationaal gerenommeerd merk met winkels over de hele wereld. Uiteindelijk creëer je de perfecte garderobe voor de vrouw die houdt van tijdloze en lang meegaande stukken.